• De Stove, Brugge - Bruges
  • De Stove, Brugge - Bruges
  • De Stove, Brugge - Bruges
  • De Stove, Brugge - Bruges

Home

Restaurant De Stove, Erica & Gino De Stove is een klein, sfeervol restaurant in het hartje van Brugge.
De eigenaars, Gino Van Brabant & Erica Travers runnen dit huis van vertrouwen bijna 30 jaar met liefde voor het vak.

In de keuken bereidt Gino (h)eerlijke en pure gerechten met verse streekproducten. Het beste uit onze Noordzee o.a. grijze garnalen, kabeljauw en tarbot wordt dagelijks vers aangevoerd uit Zeebrugge en smaakvol opgediend. Tijdens de zomer worden lichte vleesgerechten geserveerd o.a. lamsfilet en eendenborst, die in de winter vervangen worden door wildbereidingen waaronder fazant, hert en everzwijn. Van de voorgerechten zijn de huisbereide terrine van eendenlever, gamba's en polderaardappel met grijze garnalen enkele toppers. Maandelijks wordt ook een gastronomisch menu voorgesteld die aangepast is aan het seizoen.

Erica staat in voor de bediening en is ook verantwoordelijk voor de huisgemaakte desserts, koffiekoekjes en brood.

Het wijnassortiment omvat zowel klassieke franse wijnen als pareltjes uit Spanje, Italie, Portugal, Oostenrijk en wijnen uit de nieuwe wereld. De liefhebber kan zich ook laten verleiden door een ruime keuze aan degustieven en malt whisky's.

Het interieur is sober maar elegant, gezellig en smaakvol.                                       Tijdens de maaltijd kunt u genieten van klassieke muziek.


   Nota :  restaurant gesloten op 12 & 13 juni